0

Restaurant Dumbrava Targu Jiu

Romania, Gorj, Targu Jiu
QR CODE
Restaurant Dumbrava Targu Jiu
Romania, Gorj, Targu Jiu,

Descriere locație

Restaurantul Dumbrava se afla in Targu Jiu, in cartierul Sisesti intr-o zona linistita, la numai 5 minute de centrul Orasului Targu Jiu. Decorul si proiectul este unul modern, realizat numai din materiale si finisaje deosebite, menite sa creeze confortul invitatiilor.

Noi va punem la dispozitie de la vesela, ospatari si pana la meniuri personalizate de mancare pentru parastase si pomeni.

Nu stim cum sunt altii, dar la Restaurantul Dumbrava totul este ordonat si bine pus la punct, iar curatenia este sfintenie pentru noi, si nu doar cu vorba. De la achizitionarea alimentelor pana la prepararea lor este cale lunga, iar la noi, fiecare aliment este depozitat impreuna cu alte alimente din clasa lui si este preparat cu grija individual.

La Dumbrava, nu o sa gasiti niciodata alimentele depozitate intr-o singura camera, fiiecare clasa de produse are zona sa de preparare si zona individuala de depozitare. Camerele frigorifice sunt atent monitorizate de catre noi in asa fel incat alimentele sa fie pastrate proaspete pana in momenul in care se servesc catre invitatii evenimetulului dumneavoastra. Bucataria noastra este dotata dupa cele mai inalte standarde si este mereu pregatita sa faca fata celor mai mari cerinte.

Pe scurt: Catering Pomeni, Parastase, Mese de Pomenire, Meniu de Post, Meniu de Dulce, Pachete Imparteala, Servire la Portie sau Tip Bufet Suedez pentru Mesele de Comemorare.

 

Trimite mesaj către locație! Solicită informații suplimentare!

  INFO: Pentru mai multe informaţii legate de această locație, vă recomandăm să vizitaţi și site-ul oficial. Detalii aici: click

  - Mobil: 0745 345 234

  Persoană fizică
  Pe site din 27. Dec 2017
  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te pe site
  Descrie experiența ta cu această locație!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona locației

  Romania, Gorj, Targu Jiu
  Strada Crângului, 21, Târgu Jiu