Restaurant Botosani
Romania, Botosani

Restaurant Botosani
Romania, Botosani,
Descriere locație
Aici vă aşteaptă o atmosferă irezistibilă şi servicii ireproşabile. Pentru împătimiţii artei culinare, gurmanzii în căutarea acelui rafinament al gustului şi aromelor, restaurantul Botoşani este locul potrivit.
Produsele autohtone ce aprovizionează bucătăria noastră, livrate prompt şi ritmic de furnizori de marcă sunt garanţia unui plus de savoare pe care doar la noi îl veţi întâlni.
Un serviciu atent, complet şi elegant vă este asigurat de către personal de înaltă pregătire profesională.
Spatiul pe care vi-l punem la dispozitie are o capacitate de 40 si 120 de locuri compartimentat in doua saloane si depinde si de amploarea evenimentului pe care doriti sa-l organizati.
Pentru reusita evenimentelor dumneavoastra, va oferim conditii deosebite la cele mai inalte standarde. Localul destinat organizarii acestui tip de evenimente este dotat cu aer conditionat, sistem de ventilatie si izolare fonica, oferind clientilor nostri confortul dorit si atmosfera potrivita.
Meniu de post ce poate fi compus din urmatoarele sortimente
1. – Aperitiv rece la alegere sortimente de mai jos :
– Ciuperci umplute cu legume tocate;
– Ciuperci pane;
– Chiftelute din soia cu susan;
– Chiftelute din cartofi;
– Conopida pane;
– Teliina pane;
– Rosie cu pasta de ciuperci;
– Aluneta cu pasta de fasole batuta;
– Masline;
2. – Felul 2
– Snitel din soia
– Cartofi natur
– Salata de varza
3. – Felul 3
– Sarmale cu ciuperci
4.- Felul 4
– Coliva
5.- Paine
NOTA – PRETUL SE STABILESTE IN RAPORT DE PRODUSELE CE SUNT SELECTATE PENTRU A FI SERVITE
Nota
Varianta de meniu poate fi suplimentata si cu alte produse la solicitare, cu actualizarea pretului in plus sau in minus.
Meniu cu carne ce poate fi compus din urmatoarele sortimente
1. – Aperitiv rece ce poate contine la alegere din urmatoarele produse:
– Pastrama porc;
– Muschi file;
– Rulada din piept de pui;
– Chiftelute carne pui cu susan;
– Rulada cu Cascaval;
– Rulada cu carne de vita;
– Snitele piept de pui cu susan;
– Rosie cu pasta de ciuperci;
– Masline;
2. Felul 2
– Ciorba cu perisoare sau Ciorba cu carne de vita
3. Felul 3
– Sarmale cu carne
4.Felul 4
– Coliva
5.- Paine
NOTA – PRETUL SE STABILESTE IN RAPORT DE PRODUSELE CE SUNT SELECTATE PENTRU A FI SERVITE –
Nota
Varianta de meniu poate fi suplimentata si cu alte produse la solicitare, cu actualizarea pretului in plus sau in minus
Produsele autohtone ce aprovizionează bucătăria noastră, livrate prompt şi ritmic de furnizori de marcă sunt garanţia unui plus de savoare pe care doar la noi îl veţi întâlni.
Un serviciu atent, complet şi elegant vă este asigurat de către personal de înaltă pregătire profesională.
Spatiul pe care vi-l punem la dispozitie are o capacitate de 40 si 120 de locuri compartimentat in doua saloane si depinde si de amploarea evenimentului pe care doriti sa-l organizati.
Pentru reusita evenimentelor dumneavoastra, va oferim conditii deosebite la cele mai inalte standarde. Localul destinat organizarii acestui tip de evenimente este dotat cu aer conditionat, sistem de ventilatie si izolare fonica, oferind clientilor nostri confortul dorit si atmosfera potrivita.
Meniu de post ce poate fi compus din urmatoarele sortimente
1. – Aperitiv rece la alegere sortimente de mai jos :
– Ciuperci umplute cu legume tocate;
– Ciuperci pane;
– Chiftelute din soia cu susan;
– Chiftelute din cartofi;
– Conopida pane;
– Teliina pane;
– Rosie cu pasta de ciuperci;
– Aluneta cu pasta de fasole batuta;
– Masline;
2. – Felul 2
– Snitel din soia
– Cartofi natur
– Salata de varza
3. – Felul 3
– Sarmale cu ciuperci
4.- Felul 4
– Coliva
5.- Paine
NOTA – PRETUL SE STABILESTE IN RAPORT DE PRODUSELE CE SUNT SELECTATE PENTRU A FI SERVITE
Nota
Varianta de meniu poate fi suplimentata si cu alte produse la solicitare, cu actualizarea pretului in plus sau in minus.
Meniu cu carne ce poate fi compus din urmatoarele sortimente
1. – Aperitiv rece ce poate contine la alegere din urmatoarele produse:
– Pastrama porc;
– Muschi file;
– Rulada din piept de pui;
– Chiftelute carne pui cu susan;
– Rulada cu Cascaval;
– Rulada cu carne de vita;
– Snitele piept de pui cu susan;
– Rosie cu pasta de ciuperci;
– Masline;
2. Felul 2
– Ciorba cu perisoare sau Ciorba cu carne de vita
3. Felul 3
– Sarmale cu carne
4.Felul 4
– Coliva
5.- Paine
NOTA – PRETUL SE STABILESTE IN RAPORT DE PRODUSELE CE SUNT SELECTATE PENTRU A FI SERVITE –
Nota
Varianta de meniu poate fi suplimentata si cu alte produse la solicitare, cu actualizarea pretului in plus sau in minus
Comentarii