0

Restaurant Bliss Sibiu

Romania, Sibiu
QR CODE
1 fotografie
Restaurant Bliss Sibiu
Romania, Sibiu,

Descriere locație

Restaurantul Bliss de pe Calea Turnisorului, numarul 116 din Sibiu ofera spre inchiriere locatia pentru organizarea de pomeni si parastasuri. Deschis in anul 2011, este o locatie distinsa si in acelasi timp familiara.

Are o capacitate de 200 pax si detine propriul loc de parcare. In curtea restaurantului se afla pensiunea Belascu Sibiu, unde invitatii din afara orasului pot fi cazati, avand avantajul proximitatii de restaurant.

Meniul oferit de Bliss Sibiu este unul potrivit acestui gen de masa si poate fi foarte usor adaptat in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientilor. Evident meniul va fi conceput nu doar in functie de preferinte, ci si in functie de perioada in cauza, astfel ca in timpul Postului preparatele culinare vor fi adaptate.

Preturile pentru variantele de meniu pot fi gasite pe site-ul restaurantului, www.restaurantbliss.ro, dar multe detalii puteti obtine daca luati legatura cu reprezentatii Bliss, care va vor face o oferta personalizata, tinand cont de nevoile dumneavoastra.

 

Trimite mesaj către locație! Solicită informații suplimentare!

  INFO: Pentru mai multe informaţii legate de această locație, vă recomandăm să vizitaţi și site-ul oficial. Detalii aici: click

  - Mobil: 0744 312 002 / Fix: 0269 213 180

  Persoană fizică
  Pe site din 21. Dec 2017
  Trebuie să fi conectat sau înregistrat pentru a putea contacta proprietarul.

  Comentarii

  Spune-ți părerea! Împarte din experiența ta și altora! Adaugă un comentariu... Conectează-te pe site
  Descrie experiența ta cu această locație!
  Comentariile sunt moderate.

  Zona locației

  Romania, Sibiu
  Calea Turnişorului 116 Sibiu, România