Nicoll Pizza Voluntari
Romania, Ilfov, Voluntari

Nicoll Pizza Voluntari
Romania, Ilfov, Voluntari,
Descriere locație
Va putem oferi meniuri speciale (in functie de post / dulce), la cererea clientului pachete alimentare / farfurii pentru pomana, cozonaci, coliva, bauturi, pentru impartit, servire in restaurant.
Meniurile se alcatuiesc de comun acord de Dvs., pot contine fructe, dulciuri, mancare gatita, grill, ciorbe, bauturi.
Pachetul catering:
- farfurie / casoleta, cana, tacam, coliva, chifla, meniu, prajitura, suc / bere.
Preturi accesibile in functie de posibilitati.
CAPACITATE SALA MESE 60 PERSOANE
MENIU ECONOMIC:
CIORBA + MANCARE GATITA + 1 APA 0.5 – 15 LEI
1. MENIURI DE POST PENTRU IMPARTIT = 30 lei
orez cu legume si ciuperci
fasole batuta
muraturi / salata varza
pate de post
masline
eugenie
halva
pahar de coliva
fruct
chifla
plic de ness
chibrit / lumanare
suc / bere la alegere
casoleta
2. MENIU DE POST = 40 LEI
– APERITIV:
ciuperci umplute
salata orientala
fasole
batuta
zacusca
masline
rosii
castraveti
ardei gras
pate vegetal
– SARMALE CU OREZ SI CIUPERCI (ardei iute, paine, mamaliga)
– Chifla, cafea, apa plata / min., tuica, vinul casei
3. MENIU DE POST = 30 LEI
– APERITIV:
zacusca
ardei umplut cu vinete
fasole batuta
salata orientala
ciuperci umplute
– SARMALE DE POST (mamaliga,ardei iute)
– PAINE, CAFEA, COZONAC DE POST
4. MENIU PENTRU DEZLEGARE LA PESTE = 60 LEI
– APERITIV:
cascaval de post
rosii
castraveti
masline
ardei gras umplut cu salata de vinete
– SARMALE CU OREZ SI CIUPERCI + ARDEI IUTE
– PASTRAV LA GRATAR CU CARTOFI NATUR SI PATRUNJEL
– PLACINTA DE MERE / DOVLEAC DE POST
5. MENIU DEZLEGARE LA PESTE = 50 LEI
– APERITIV:
zacusca
ardei umplut cu vinete
fasole batuta
salata orientala
masline
– CIORBA DE PESTE CU ARDEI IUTE
– CRAP PRAJIT CU MAMALIGUTA SI MUJDEI
– PAINE, CAFEA, APA, COZONAC POST
Meniurile se alcatuiesc de comun acord de Dvs., pot contine fructe, dulciuri, mancare gatita, grill, ciorbe, bauturi.
Pachetul catering:
- farfurie / casoleta, cana, tacam, coliva, chifla, meniu, prajitura, suc / bere.
Preturi accesibile in functie de posibilitati.
CAPACITATE SALA MESE 60 PERSOANE
MENIU ECONOMIC:
CIORBA + MANCARE GATITA + 1 APA 0.5 – 15 LEI
1. MENIURI DE POST PENTRU IMPARTIT = 30 lei
orez cu legume si ciuperci
fasole batuta
muraturi / salata varza
pate de post
masline
eugenie
halva
pahar de coliva
fruct
chifla
plic de ness
chibrit / lumanare
suc / bere la alegere
casoleta
2. MENIU DE POST = 40 LEI
– APERITIV:
ciuperci umplute
salata orientala
fasole
batuta
zacusca
masline
rosii
castraveti
ardei gras
pate vegetal
– SARMALE CU OREZ SI CIUPERCI (ardei iute, paine, mamaliga)
– Chifla, cafea, apa plata / min., tuica, vinul casei
3. MENIU DE POST = 30 LEI
– APERITIV:
zacusca
ardei umplut cu vinete
fasole batuta
salata orientala
ciuperci umplute
– SARMALE DE POST (mamaliga,ardei iute)
– PAINE, CAFEA, COZONAC DE POST
4. MENIU PENTRU DEZLEGARE LA PESTE = 60 LEI
– APERITIV:
cascaval de post
rosii
castraveti
masline
ardei gras umplut cu salata de vinete
– SARMALE CU OREZ SI CIUPERCI + ARDEI IUTE
– PASTRAV LA GRATAR CU CARTOFI NATUR SI PATRUNJEL
– PLACINTA DE MERE / DOVLEAC DE POST
5. MENIU DEZLEGARE LA PESTE = 50 LEI
– APERITIV:
zacusca
ardei umplut cu vinete
fasole batuta
salata orientala
masline
– CIORBA DE PESTE CU ARDEI IUTE
– CRAP PRAJIT CU MAMALIGUTA SI MUJDEI
– PAINE, CAFEA, APA, COZONAC POST
Comentarii